Trimi i Koshares Anton Quni per here te pare ekskluzivisht zbulon nje bisede te Hashim Thaçit qe po “dridh” Kosoven

Anton Quni tregon se çfa,rë bisedoi Hashim Thaçi me Tahir Zemajn.Deputeti i Lidhjes Demokr,atike të Kosovës, Anton Quni ka përkujtuar sonte një mom,ent nga koha e Iufj,tës kur ish-Ministri i Mbrojtjes së Qeverisë në Ekzil, Ahmet Krasniqi po kër cj,ënoh ej.“Ka pas një telefo,natë gjatë vizitës së Hashim Thaçit në …

Read More »

Siç thuhet, Rusia edhe më përpara ka tërhequr vërejtjen për kër cënimin nga Ushtria e Kosovës, meqë nuk ka kurrfarë garancie se ajo nuk do të përdoret kundër popullatës serbe Kjo ministri rikujton se shqiptarët e Kosovës më 17 shkurt kanë shpallur, siç zakonisht e thotë Beogradi dhe miqtë e tij, njëanshëm pavarësinë nga Serbia Po kjo ministri përmend edhe 14 dhjetorin e vitit 2018 kur u themelua Ushtria e Kosovës në themelet e Forcave të Sigurisë.

Siç thuhet, Rusia edhe më përpara ka tërhequr vërejtjen për kër cënimin nga Ushtria e Kosovës, meqë nuk ka kurrfarë garancie se ajo nuk do të përdoret kundër popullatës serbe Kjo ministri rikujton se shqiptarët e Kosovës më 17 shkurt kanë shpallur, siç zakonisht e thotë Beogradi dhe miqtë e …

Read More »