Kështu dukej Ujmani kur ishte tokë

Ish-drejtori i fotografisë në “KosovaFilm”, Afrim Spahiu, ka publikuar dje pamje gjatë periudhës kur po ndërtohej dhe po mbushej me ujë liqeni i Ujmanit. Ai në rrjetin social “Facebook”, ka publikuar edhe disa fotografi ku shihet territori ku tash gjendet liqeni, kur ishte tokë.

Read More »