Home / Uncategorized / Si mund të pritej Hashim Thaçi po të kthehej nesër në Kosovë?

Si mund të pritej Hashim Thaçi po të kthehej nesër në Kosovë?

“Kam medimin se, po të kthehej Hashim Thaçi nesër në Kosovë, do të pritej nga po ato njerëz që e pritën në kufirin administrativ Kosovë-Shqipni!

Kujto se Hashim Thaçi dhe bashkëveprimtarët e tij kanë bërë shumë gabime në karierën e tyre; aq sa e kanë ndihmuar Kosovë, po aq edhe edhe kanë d ëmtuar atë!

Për tu bindur se Hashim Thaçi po të kthhej në Kosovë nuk do të pritej as sikur u prit Fatmir Limaj me të thyer nga Haga, as sikur u prit Ramushi, por mund të pritet nga numër i vogël i qytetarëve!Pse mendoj se është kështu?

Sepse, Hashim Thaçi për të qëndruar gjatë në pushtet bëri shumë v eprime të ulta fëmijërore, tërhoqi shumë poteza prej jopolitikani në Kosovë; me shumë vendime të tij ai e kishte shtrirë autoritetin në çdo instancë më të ulët në Kosovë; Thaçi kishte kapur KQZ-në, kishte kapur të gjitha nivelet e gjykatave në Kosovë, por ajo që doli se është shumë qesharake, ai kishte kapur edhe Gjykatën Kushtetuese në Kosovë!

Hashim Thaçi nuk është dhe nuk do jetë h ero i Kosovës!Këtë nuk ia lejon Hashim Thaçit vetë Hashim Thaçi!”.

Liza Beqaj gazetare në A news24

About admin

Check Also

Limaj: Kujdes mos e lini Kosovën në duar të pasigurta të Albin Kurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka takuar sot qytetarët e Gjilanit, të cilëve u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *