Home / Uncategorized / Fermeri nga Peja i cili kultivon 500 dele unike (Video)

Fermeri nga Peja i cili kultivon 500 dele unike (Video)

Rrezë majes së Korenikut pikërisht qafa e Shushanit ka një lartësi mbidetare 1850 metra të bjeshkëve të Nemuna të Istogut nga ku mund të shihet i tërë rajoni i Dukagjinit. Qafa e Shushanit është zona e kullosave që me shekuj banorët e fshatit Studenicë e shfrytëzojnë për tufat e tyre ku kanë të ngritura edhe stanet dhe vetëm ky fshat ka mbi 1600 k rerë të dhenëve me më së shumti në të gjithë regjionin /Pamje mePosht

Familja e Ramadan Zeqirajt nga fshati Studenicë tradicionalisht mbarshtojnë r acën autoktone balusha, shkruan Republika Online.

About admin

Check Also

Limaj: Kujdes mos e lini Kosovën në duar të pasigurta të Albin Kurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka takuar sot qytetarët e Gjilanit, të cilëve u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *