Home / Uncategorized / Nëna e 20-vjeçarit të prek në zemër me këtë rrëfim për djalin e tij! (Video)

Nëna e 20-vjeçarit të prek në zemër me këtë rrëfim për djalin e tij! (Video)

Nëna e Myzerim Zeneli e përcolli djalin të shtunën në mëngjes në punën e tij të re, për mos ta parë më kurrë. Myzerimi mbeti i p ajetë nga b reshëria e p lumbave midis Ferracakëve dhe Gocajve, gjatë k onfliktit për plazhin në Velipojë. Ngjarja që ndodhi pak pas mesnatës së 27 qershorit u përhap me shpejtësi në media /Pamje mePosht

“E ka kuptuar nga ora 1 e gjysmë, nga rrobat që duheshin larë në spital. Pa peshqirin e djalit, as që e dinte që te v iktimat në m org ishte dhe Myzerimi.

About admin

Check Also

Limaj: Kujdes mos e lini Kosovën në duar të pasigurta të Albin Kurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka takuar sot qytetarët e Gjilanit, të cilëve u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *