Home / Uncategorized / Vetem per ata qe jane gjeni.Gjeni diferencen ne mes dy fotovePolitikani Shqiptarë nga Serbia!: Kosova pjesë e Serbisë! Ushtria e Kosovës është ilegale!

Vetem per ata qe jane gjeni.Gjeni diferencen ne mes dy fotovePolitikani Shqiptarë nga Serbia!: Kosova pjesë e Serbisë! Ushtria e Kosovës është ilegale!

Demo Berisha, politikani k0ntavers nga Serbia ka bërë dekIaratë skandaI0ze përseri k undër Kosovës.
Ai prap po jeton në ëndrra duke e thirrur Kosovën gjashëm sikurse Millosheviqi dhe përkrahësit e tij.

”Kosova është Serbi, vetëm Ushtria e Serbisë ekziston në Kosovë, ska tjetër ushtri”, ka qenë përgjigjia e Demo Berishës për portaIin Alo, transmeton Gazeta NewBorn

Berisha ka thënë se në Kosovë është vetëm Ushtria e Serbisë e kzistuese dhe nuk ka tjetër. Madje ai ka shkuar aq larg sa që ka thënë se Kosova është Serbi.

Berisha njihet për dekIaratat e tij skandaIoze. Deklaratat më lartë i ka bërë në një përgjigjie dhënë një gazetarës serbe të portaIit ‘Alo’

About admin

Check Also

Limaj: Kujdes mos e lini Kosovën në duar të pasigurta të Albin Kurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka takuar sot qytetarët e Gjilanit, të cilëve u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *