Home / Uncategorized / Ndahet nga jeta aktiviѕti i njohur ѕtrugan, Ziadin Sela me një dedikim рikëllueѕ

Ndahet nga jeta aktiviѕti i njohur ѕtrugan, Ziadin Sela me një dedikim рikëllueѕ

Ka ndë rruar jetë aktivisti i njohur strugan nga Velesha, Vibar Hani. Ai ishte i njohur si veprimtar i dalluar i lëvizjeve kombëtare gjatë periudhës së kaluar. Për figurën e tij një de dikim të vecantë ka shprehur edhe kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela. Ja porosia e tij në kujtim të Hanit:

“Lajmi i tr ishtë për nd arjen nga jeta të shokut, mikut, bashkëqytetarit tonë, veprimtarit dhe akti vistit nga Veleshta, Vibar Hani, na pi këlloi thellë.

Familja Hani hu mbi anëtarin e tyre të sinqertë, të urtë e të devotshëm. Veleshta akt ivistin e shquar, Struga qytetarin shembullor, ndërsa shqiptarët humbën një veprimtar të nde rshëm.

Vibar Hani u p rehtë në paqe, ndërsa familjes dhe gjithë atyrë që e njohën dhe punuan me të, ng ushëllime të sinqerta!”, ka shkruar Sela.

Vibar Hani gjithmonë ka qenë në ballë të proçeseve politike dhe nacionale. Pas viteve të 90-ta ka qenë njëri ndër organizatorët e ngj arjeve të bujshme politike të kohës. (INA)

About admin

Check Also

Limaj: Kujdes mos e lini Kosovën në duar të pasigurta të Albin Kurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka takuar sot qytetarët e Gjilanit, të cilëve u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *