Home / Uncategorized / A po i konfiskohet pasuria Hashim Thacit? A jeni PRO apo KUNDËR?

A po i konfiskohet pasuria Hashim Thacit? A jeni PRO apo KUNDËR?

Dy shtepite e ish Presidentit te Kosoves, Hashim Thaçi, vetura e toka qe kishte deklaruar ne Agjencine Kunder Korrup sionit mund te hetohen me nismen e Qeverise se udhe hequr nga Albin Kurti, per l u ft en kunder korrupsionit dhe konfikimin e pasurise se pa justifikueshme.

Thaçi ne Agjencine Kunder Korrupsionit, Presidenti i Kosoves, me 19 qershor te vitit 2020 ka deklaruar dy shtepi, njera trashegimi dhe prone e perbashket familjare ne vlere 80 mije euro dhe shtepia tjeter ne vlere 350 mije euro, te cilen ende nuk e ka paguar te gjithen.

Pas kesaj, ai ka deklaruar nje toke bujqesore, trashegimi nga familja vlera e se ciles arrin 180 mije euro dhe eshte pronesi e perbashket.Nder kaq, Hashim Thaçi ka te deklaruar nje veture, Audi Q3 ne vlere 19 mije euro, e cila sipas deklarimit te pasurise eshte ne pronesi te bashkeshortes.

Para te gatshme te mbajtura ne institucionet financiare Thaçi se bashku me bashke shorten dhe djalin kane mbi 11 mije euro.Ndersa detyrime financiare Thaçi se bashku me bashke shorten tij kane 10 mije euro, para te cilat i kane shfryte.zuar per blerjen e vetures, ne vitin 2019

About admin

Check Also

Limaj: Kujdes mos e lini Kosovën në duar të pasigurta të Albin Kurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka takuar sot qytetarët e Gjilanit, të cilëve u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *