Home / Uncategorized / Ushtria e Kosovës ia pamundëson Serbisë synimet për territorin e Kosovës

Ushtria e Kosovës ia pamundëson Serbisë synimet për territorin e Kosovës

Ministri i mbrojtjes i është kundërpërgjigjur deklaratave të presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq rreth ushtrisë së Kosovës.

Vuçiq ushtrinë e Kosovës e ka quajtur si te demshme për rajonin.

Por gjatë një paraqitjeje të drejtpërdrejtë në emisionin “DPT Te Fidani”, në televizionin T7, i ka quajtur “absurde” pretendimet e Serbisë dhe të Rusisë se ushtria e Kosovës do të destabilizonte rajonin.

Quni ka thënë se serbët janë kundër ushtrisë së Kosovës, sepse ajo ua pamundëson synimet për territorin e Kosovës.

“Pa kapacitete ushtarake, Serbia e synon territorin tonë”,

Ai ka thënë se ushtria e Kosovës, duke frenuar pretendimet serbe, do të ruajë paqen në Ballkan.

Ministri i mbrojtjes i është kundërpërgjigjur deklaratave të presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq rreth ushtrisë së Kosovës.

Vuçiq ushtrinë e Kosovës e ka quajtur si te demshme për rajonin.

Por gjatë një paraqitjeje të drejtpërdrejtë në emisionin “DPT Te Fidani”, në televizionin T7, i ka quajtur “absurde” pretendimet e Serbisë dhe të Rusisë se ushtria e Kosovës do të destabilizonte rajonin.

Quni ka thënë se serbët janë kundër ushtrisë së Kosovës, sepse ajo ua pamundëson synimet për territorin e Kosovës.

“Pa kapacitete ushtarake, Serbia e synon territorin tonë”,

Ai ka thënë se ushtria e Kosovës, duke frenuar pretendimet serbe, do të ruajë paqen në Ballkan.

About admin

Check Also

Limaj: Kujdes mos e lini Kosovën në duar të pasigurta të Albin Kurtit

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka takuar sot qytetarët e Gjilanit, të cilëve u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *