Home / 2021 / April (page 30)

Monthly Archives: April 2021

Komandanti dhe tre policë të Kosovës ikin në Serbi

Ata dyshohet se janë duke u fshehur në Serbi, pas dyshimeve se janë përfshirë në kr im të organizuar, marrje ryshfeti e keqpërdorim të detyrës zyrtare. Prokurori i rastit i cili është duke udhëhequr hetimet në këtë rast, thotë se Prokuroria do të vazhdojë përpjekjet e saj për t’i ar …

Read More »

Shala: Vjosa Osmani është figurë përçarëse

Me 71 vota për, kuvendi më 4 prill, zgjodhi Vjosa Osmanin në postin e presidentes së Kosovës me mandat pesëvjeçar./ Pаk sеkondа pаs hаpjеs së mаrkеtingut shfаqеn PAMJET EKSKLUZIVE Sa i përket zgjedhjes së Osmanit presidente, Haxhi Shala nga AAK në emisionin “DIREKT” në ATV është shprehur se po të …

Read More »