Home / 2021 / April (page 20)

Monthly Archives: April 2021

Një Operacioni i suksesshëm i Kërkim Shpëtimit

Kompania e Kërkim Shpëtimit ka filluar me operacionin e Kërkim Shpëtimit Malor në fshatin Kishnicë, përkatësisht në malet e Koznicës për gjetjen e një personi të raportuar të zhdukur me inicialet A.L . Ky operacion është zhvilluar në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, dhe ka rezultuar me gjetjen e personit …

Read More »

Kjo video e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës po i ‘çmend’ serbët

Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve. Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet antiterroriste, për lirim dhe shpëtim të pengjeve etj. Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen …

Read More »

Ushtria e Kosovës me automjete të blinduara te reja

Një kontingjent me automjete të blinduara ka hyrë në Kosovë si furnizim për Forcën “Po është e vërtetë, kanë hyrë disa ma herët, tash janë tjerat. I kemi blerë prej Ushtrisë Amerikane dhe nuk janë donacion. Ato janë rrugës dhe të hënën pasi të kompletohen do t’i japim detajet tjera”

Read More »

Ushtria amerikane trajnon shoferët e Ushtris së Kosoves

Ambasada e SHBA-së në Kosovë ka njoftuar se ushtria amerikane do t’i ndihmojë FSK-së edhe në një fushë. Në një postim në Facebook thuhet se do të ndihmohen shoferët e FSK-së në automjete të caktuara. “Dje ushtria amerikane ka siguruar trajnimin për Automjete e Sigurisë dhe të Blinduar M1117 Ky …

Read More »