Home / Uncategorized (page 60)

Uncategorized

Ky është djali i Lecit. Ja me çka merret ai?

Ibrahim Krajkova i njohur për publikun si Leci, ka lënë pas një familje të gjerë.Djali i Lecit, Bekimi, është gazetar dhe punon pranë televizionit publik të Kosovës, “RTK”. / Pаk sеkondа pаs hаpjеs së mаrkеtingut shfаqеn PAMJET EKSKLUZIVE Me sa kuptojmë punon në sektorin e lajmeve ndërkombëtare. Bekimi ngjan shumë …

Read More »