Home / Uncategorized (page 32)

Uncategorized

FSK nuk ndalet, shikoni ushtrimet e radhes

Ministri Mehaj përcjellë nga afër aktivitetet trajnuese të Regjimentit të Tretë të Këmbësorisë. Në vazhdën e vizitave në njësitë e FSK-së, Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj vizitoi sot Regjimentin e Tretë të Këmbësorisë të Komandës së Forcave Tokësore, me qëllim të informimit nga afër me të arriturat, zhvillimet, aktivitetet dhe …

Read More »

A ishte ushtria e Kosovës në veri sot

Në veri të Republikës së Kosovës sot Policia ka zhvilluar një aksion të gjerë Ndërkohë në fotografitë që i posedojm në mesin e makinave e autoblindave të Policisë së Kosovës që kanë marrë pjesë në aksion gjendet edhe një kamion me forca të Ushtrisë së Republikës së Kosovës. Zyrës për …

Read More »