Home / Uncategorized (page 19)

Uncategorized

Tabela në Zubin Potok me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë-Kosova dhe Metohija’ e vendosur nga serbët është hequr nga Policia e Kosovës

Policia largon tabelën me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë’ në Zubin Potok Policia e Kosovës ka arritur që ta heq menjëherë tabelën provokuese që ishte vendosur në Zubin Potok nga strukturat paramilitare atje. Metro ka mësuar se më të vendosur tabela me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë – Kosova dhe Metohija’, autoritet …

Read More »