Home / admin (page 3)

admin

Njesia Speciale bën patroll ne Veri te vendit

Pas atyre ngjarjeve te djeshme qe u bëren policis dhe shtetit te kosoves NJSI ka vendosur te bej disa patrolla per sigurin e vendit. Polica asnjeher ska lejuar te fyhet e sidomas nga qytetaret serb ata pas disa fyrjeve nga disa qytetar serb i ka arrestuar dhe i ka derguar …

Read More »