Home / admin (page 2)

admin

Hoxha: Kanuni i Lekë dreqit duhet me e kall

Imami i xhamisë së Shipolit në Mitrovicë, Fatmir Latifaj, ka deklaruar se Kanuni i Lekë Dukagjinit është kanuni i “Lekë dreqit” dhe si i tillë ai duhet të digjet, pasi që ka instalu gjakmarrjen midis shqiptarëve. Hoxha Fatmir Latifaj ka dhënë një deklaratë që po kritikohet nga njerëzit në lidhje …

Read More »

Vetem per ata qe jane gjeni.Gjeni diferencen ne mes dy fotovePolitikani Shqiptarë nga Serbia!: Kosova pjesë e Serbisë! Ushtria e Kosovës është ilegale!

Demo Berisha, politikani k0ntavers nga Serbia ka bërë dekIaratë skandaI0ze përseri k undër Kosovës. Ai prap po jeton në ëndrra duke e thirrur Kosovën gjashëm sikurse Millosheviqi dhe përkrahësit e tij. ”Kosova është Serbi, vetëm Ushtria e Serbisë ekziston në Kosovë, ska tjetër ushtri”, ka qenë përgjigjia e Demo Berishës …

Read More »